099 232 7804

Complete core & spine safety seminar

13. studeni 2019.

Za što bolju kvalitetu treninga ulažemo u stalnu edukaciju naših trenera.

Ovaj vikend je naš trener Davor pohađao Complete core & spine safety seminar pod vodstvom prof. Gorana Sajko, jednim od vodećih stručnjaka u fitness svijetu na ovim prostorima.

Seminar je obuhvaćao protokole i metodiku razvoja trupa(core) ovisno o stanju vježbača ili kliničkoj anamnezi, povijesti ozljede ili patološke promjene na kralježnici.

Jednako tako i alate i protokole za otkrivanje loših obrazaca, testiranje jakosti i mišićne izdržljivosti trupa, funkcionalnosti kralježnice i kukova, njihovi međuodnosi i tumačenje rezultata i programiranje na temelju dobivenih rezultata.

Trener Davor vodi grupne treninge u dvorani 2 (prilagođeni svim razinama napretka, od niskog do visokog intenziteta) i individualne treninge u teretani.

Ukoliko se želite pridružiti grupnim treninzima, zakazati termin individualnih treninga ili samo popričati i savjetovati se o najboljem programu za vas, trener Davor će vam pružiti kompletni pristup, od prehrane, učenja pravilnih tehnika izvođenja vježbi do programa za postizanja specifičnih željenih ciljeva.

Slobodno se javite u FB inbox, na našem pultu ili na broj 099 232 7804.

Vaš SCS 😊😀😊